Sürekli Windows 11 Home Single Language kuruluyor

Toprak124

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 10300H CPU
Nvidia Geforce GTX 1650Ti
2x 8GB DDR4 (16GB)
Kubuntu 25.10 | Windows 11 IoT LTSC 2024
Meslek
Öğrenci
Selam dostlar, bilgasayara her format attığımda bana sormadan Windows 11,10 Home Single Language kuruyor ISO Microsoft'un saf ISO'su laptop kullanıyorum sorunu nasıl düzeltebilirim? (Pro kuramıyorum)

Selam dostlar, bilgasayara her format attığımda bana sormadan Windows 11,10 Home Single Language kuruyor ISO Microsoft'un saf ISO'su laptop kullanıyorum sorunu nasıl düzeltebilirim? (Pro kuramıyorum)

Merhaba hocam çözüm önerim:
1. ISO dosyasını kontrol et: Doğru sürümü indirdiğinizden emin olun. Microsoft'un sitesinden güncel ve doğru ISO'yu indirin.
2. medya oluşturma aracı kullan: Microsoft'un medya oluşturma aracı ile Windows kurulum medyası oluşturun. Bu araç doğru sürümü seçmenizi sağlar.
3. destekle iletişime geç: Laptop üreticinizle iletişime geçin; çünkü önceden yüklenmiş OEM sürümü olabilir.
Bu adımlar sorununuzu çözmeye yardımcı olabilir hocam.

Lisans anahtarınız Home lisansına sahip olduği için kuruluyor. UUP dump sistesinden sadece Pro sürümünü seçip indirin bir de öyle deneyin.

Lisans anahtarınız Home lisansına sahip olduği için kuruluyor. UUP dump sistesinden sadece Pro sürümünü seçip indirin bir de öyle deneyin.
hata alıyorum
hata:
Current directory contains spaces in its path.
Please move or rename the directory to one not containing spaces.

Press any key to continue . . .

anladığım kadarıyla klasörde bşluk var diyor ama boşluksuz normal klasörde başlattım nasıl düzeltebilirim?

Hocam bu hata, Windows Media Creation Tool gibi bazı araçların, yol adı (path) içinde boşluklar bulunan dizinlerde çalışamadığını gösterir. Bunu düzeltmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
1. yeni bir dizin oluşturun: Bilgisayarınızda yol adı içinde boşluk olmayan bir dizin oluşturun. Örneğin, 'C:\winsetup'.
2. dosyaları taşıyın: ISO dosyasını ve varsa diğer gerekli dosyaları bu yeni dizine taşıyın.
3. aracı yeniden çalıştırın: Medya oluşturma aracını veya ilgili uygulamayı bu yeni dizinde tekrar çalıştırın.
Bu adımlar, yol adı içindeki boşluk sorununu çözmeli ve işleminizi başarılı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olmalıdır hocam.

Evet, 'D:\winsetup' gibi 'D' sürücüsünü kullanabilirsiniz. Önemli olan, dizin adında boşluk bulunmamasıdır. Bu şekilde, araç doğru şekilde çalışmalıdır.

Yaptığımda çalıştı teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…