CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 19 Temmuz 2023 #1 Selam son zamanlarda beni neredeyse 7-8 kere Pakistan'dan, Hindistan'dan vs aranıp duruyorum ve arayan herkes kadın çıkıyor.
Selam son zamanlarda beni neredeyse 7-8 kere Pakistan'dan, Hindistan'dan vs aranıp duruyorum ve arayan herkes kadın çıkıyor.
Çınar Yüksekkaya Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer kocaeli, derince Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 işlemci , B450M PRO-VDH MAX anakart , xpg 16gb(2x8) ram. Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #2 CypIosh dedi: Selam son zamanlarda beni neredeyse 7-8 kere Pakistan'dan, Hindistan'dan vs aranıp duruyorum ve arayan herkes kadın çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum ama artık olmuyor. Amerika'dan falan arayanlar vardı hiç açmadım.
CypIosh dedi: Selam son zamanlarda beni neredeyse 7-8 kere Pakistan'dan, Hindistan'dan vs aranıp duruyorum ve arayan herkes kadın çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum ama artık olmuyor. Amerika'dan falan arayanlar vardı hiç açmadım.
vetenoa06 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 Çok normal fakat açmamanız lazım.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 19 Temmuz 2023 #4 vetenoa06 dedi: Çok normal fakat açmamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten engelliyorum direkt hocam ama çok fazlalaştı son zamanlarda. Çınar Yüksekkaya dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum ama artık olmuyor. Amerika'dan falan arayanlar vardı hiç açmadım. Genişletmek için tıkla...
vetenoa06 dedi: Çok normal fakat açmamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten engelliyorum direkt hocam ama çok fazlalaştı son zamanlarda. Çınar Yüksekkaya dedi: Bende aynı sorunu yaşıyorum ama artık olmuyor. Amerika'dan falan arayanlar vardı hiç açmadım. Genişletmek için tıkla...
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.627 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #5 Beni de çok ütopik bir ülkeden, telefonun o ülkedekilerin eline geçmiş mi? Sorusunu getiren bir yerden aradılar bende geri dönüş sağladım. Ardından 15 TL girdi ve babamdan azar işittim.
Beni de çok ütopik bir ülkeden, telefonun o ülkedekilerin eline geçmiş mi? Sorusunu getiren bir yerden aradılar bende geri dönüş sağladım. Ardından 15 TL girdi ve babamdan azar işittim.
ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 19 Temmuz 2023 #6 Dün çok kez forumda böğle mesajlar gördüm.