Sürekli yabancı numaralar tarafından aranmak

mehmetkarakayaa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili Technopat kullanıcıları. Bugün başımıza gelen bir olayı anlatacağım. Benim kardeşimin telefonunu 2 gündür yabancı numaralar arıyor ve bugün baktığımda birisi benim arkadaşım olduğunu fark ettim. Diğerlerine baktım hepsi benim rehberimde kayıtlı olduğunu fark ettim. Olayın diğer garip tarafı ise onlara da aradığına dair bir bilgi yok. Ne yapmam lazım? Bilgi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sevgili Technopat kullanıcıları. Bugün başımıza gelen bir olayı anlatacağım. Benim kardeşimin telefonunu 2 gündür yabancı numaralar arıyor ve bugün baktığımda birisi benim arkadaşım olduğunu fark ettim. Diğerlerine baktım hepsi benim rehberimde kayıtlı olduğunu fark ettim. Olayın diğer garip tarafı ise onlara da aradığına dair bir bilgi yok. Ne yapmam lazım? Bilgi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Troll yapıyorlar ya da arkadaşlarının telefon numaraları başka kişi tarafındanda kullanılıyor.

Beni de genellikle yabancı numaralar arıyor. Ama engelliyorum ve aradıkları zaman kesinlikle cevaplamıyorum. Kötü niyetli kişiler olabilir. Dikkatli olmakta fayda var. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı