FDR Centipat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 30 Haziran 2022 #11 Sgt Roach dedi: Steam ve Discord üzerinden ha bir de Instagram hesabı üzerinden ona da pek nadir giriyorum. Genişletmek için tıkla... Steam ve Discord üzerinden engelleyin ve gerekirse soğuk yapın o arkadaşlarınıza. Kimsenin dostluğuna muhtaç değilsiniz bunu unutmayın.
Sgt Roach dedi: Steam ve Discord üzerinden ha bir de Instagram hesabı üzerinden ona da pek nadir giriyorum. Genişletmek için tıkla... Steam ve Discord üzerinden engelleyin ve gerekirse soğuk yapın o arkadaşlarınıza. Kimsenin dostluğuna muhtaç değilsiniz bunu unutmayın.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 30 Haziran 2022 #12 Tavrını sert ve net koy bir daha uğraşamaz.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.873 Çözümler 2 30 Haziran 2022 #13 FDR dedi: Steam ve Discord üzerinden engelleyin ve gerekirse soğuk yapın o arkadaşlarınıza. Kimsenin dostluğuna muhtaç değilsiniz bunu unutmayın. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz iyi oldu en iyisi sabah engellemek olacak ama okul açıldığında yine yüz yüze gelicez ve yine aynıları olacak.
FDR dedi: Steam ve Discord üzerinden engelleyin ve gerekirse soğuk yapın o arkadaşlarınıza. Kimsenin dostluğuna muhtaç değilsiniz bunu unutmayın. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz iyi oldu en iyisi sabah engellemek olacak ama okul açıldığında yine yüz yüze gelicez ve yine aynıları olacak.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 30 Haziran 2022 #14 @Sgt Roach yahu aynıları olacak falan diyorsun da senin elin armut mu topluyor? Tepkini gösteremiyor musun?
@Sgt Roach yahu aynıları olacak falan diyorsun da senin elin armut mu topluyor? Tepkini gösteremiyor musun?
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 30 Haziran 2022 #15 Sgt Roach dedi: Söylediğiniz iyi oldu en iyisi sabah engellemek olacak ama okul açıldığında yine yüz yüze gelicez ve yine aynıları olacak. Genişletmek için tıkla... O zaman da tavrını net koyacaksın. Korkma kimseden. 333365 dedi: @Sgt Roach yahu aynıları olacak falan diyorsun da senin elin armut mu topluyor? Tepkini gösteremiyor musun? Genişletmek için tıkla... Niye hep bizim forumdakiler eziliyor anlamış değilim. Ulan bir kere de siz ezen taraf olun.
Sgt Roach dedi: Söylediğiniz iyi oldu en iyisi sabah engellemek olacak ama okul açıldığında yine yüz yüze gelicez ve yine aynıları olacak. Genişletmek için tıkla... O zaman da tavrını net koyacaksın. Korkma kimseden. 333365 dedi: @Sgt Roach yahu aynıları olacak falan diyorsun da senin elin armut mu topluyor? Tepkini gösteremiyor musun? Genişletmek için tıkla... Niye hep bizim forumdakiler eziliyor anlamış değilim. Ulan bir kere de siz ezen taraf olun.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 30 Haziran 2022 #16 @Ester Hirsch hakikaten ya. Sinirleniyorum ve üzülüyorum milletin hakkını aramamasına.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 30 Haziran 2022 #17 333365 dedi: @Ester Hirsch hakikaten ya. Sinirleniyorum ve üzülüyorum milletin hakkını aramamasına. Genişletmek için tıkla... Kavga etmek istemeyebilir ama gerektiği yerde de kendini savunmasını bilmeliler gerek ofansif gerek defansif.
333365 dedi: @Ester Hirsch hakikaten ya. Sinirleniyorum ve üzülüyorum milletin hakkını aramamasına. Genişletmek için tıkla... Kavga etmek istemeyebilir ama gerektiği yerde de kendini savunmasını bilmeliler gerek ofansif gerek defansif.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 30 Haziran 2022 #18 Kaldı ki tepkisini sert bir şekilde koysa yapmaya cesaret edemeyecekler.
FDR Centipat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 30 Haziran 2022 #19 Sgt Roach dedi: Söylediğiniz iyi oldu en iyisi sabah engellemek olacak ama okul açıldığında yine yüz yüze gelicez ve yine aynıları olacak. Genişletmek için tıkla... Yüz yüze geldiğinizde de soğuk yapın hocam.
Sgt Roach dedi: Söylediğiniz iyi oldu en iyisi sabah engellemek olacak ama okul açıldığında yine yüz yüze gelicez ve yine aynıları olacak. Genişletmek için tıkla... Yüz yüze geldiğinizde de soğuk yapın hocam.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 30 Haziran 2022 #20 FDR dedi: Yüz yüze geldiğinizde de soğuk yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Soğuk ve sert yapmalı ters olmalı artık.
FDR dedi: Yüz yüze geldiğinizde de soğuk yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Soğuk ve sert yapmalı ters olmalı artık.