Sürekli yavaşlayan internet için ne yapılabilir?

draco1337

Centipat
Daha fazla  
2-3 farklı internet alıcısı denememe rağmen kablolu dışında 5 dakikada bir internet adeta sıfıra düşüyor, oyunlarda 1000 2000 ping oluyor 20sn sonra geçiyor. Bir türlü çözemedim, kablo ile de bağlayamıyorum (modem uzakta bir arkadaşta modem takılıyken duvardaki Ethernet'ten internet alamazsın demişti).

Telefonda vs. problem olmuyor.

Modeme yazılım güncellemesi yapabilirsin varsa. Yoksa powerline deneyebilirsin.

Modeme yazılım güncellemesi yapabilirsin varsa. Yoksa PowerLine deneyebilirsin.

Modemde herhangi bir problem yok, zaten yeni değiştirdim (önceden kablolu kullanıyordum şimdi kullanamıyorum).

Modeme yazılım güncellemesi yapabilirsin varsa. Yoksa PowerLine deneyebilirsin.

Zaten odamda Ethernet girişim var ama dün sorduğumda fiber altyapıda modem varken Ethernet çalışmıyor cevabını aldım.

Powerline'lara bak hocam onlar biraz farklı prize takıyorsun güç kabloları üzerinden interneti taşıyor.

PowerLine'lara bak hocam onlar biraz farklı prize takıyorsun güç kabloları üzerinden interneti taşıyor.

Yani burada asıl sorun o değil. Bilgisayarda anlamadığım bir sorun var kablosuzda stabil bağlantı alamıyorum sürekli kesiliyor. Ama telefonumda, Nintendo'da, televizyonda bu kesilme olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…