Sürekli yer değiştiren dosya SSD alanını yiyor

kollessniko

Yoctopat
Daha fazla  
Dün M.2 SSD'den yetersiz alan uyarısı aldım ve birkaç şey sildim ve alan hala fazla gözüküyordu. Ben de hangi dosya bu kadar büyük diye dosyaları aradım. Epic Games dosyası 170 GB gözüküyordu ve içine baktığımda bir dosyanın da alanı 170 GB'dı. Epic Games'i sildim ve sorun düzelmedi. Bu sefer Steam 170 GB gösteriyordu. Ben bir terslik olduğunu o zaman anladım ve Steam içindeki dosyaları da taradım. Bir dosya 170 GB'dı ama içine tıkladığımda boş gözüküyordu. İçine baktığım dosyanın özelliklerine tekrar baktığımda 0 byte gösteriyordu. Bu sefer başka bir dosyaya geçmişti. Sürekli yer değiştiriyor, bulunduğu dosyaya tıkladığım anda belli bir dosyaya gidiyordu ve sürekli ikisi arasında yer değiştiriyordu. Antivirüs programları da bir şey bulamıyordu ben de en son çare bilgisayarı sıfırladım ve farklı bir hesap açıp OneDrive'dan tekrar gelmesini engellemek istedim. Fakat tekrar dosyaları kontrol ettiğimde Razer dosyası 2 GB gözüküyordu ve aynı hikaye tekrar başladı iki dosya arasında gidip gelme.

Sorunu anlamadım, araştırmama rağmen internette bununla alakalı bir şey bulamadım(yabancı kaynaklar dahil). Bu konuyu çözmeme yardım edin. Bir bilgi daha vereyim: Ekran kartı, işlemci, RAM gibi hiçbir şeye etki etmiyor sadece alan dolu gözüküyor ve performans kaybı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…