emreekiz0 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 3 Şubat 2025 #1 Merhaba, süreli dosya paylaşımı yapmak istiyorum. Aynı zamanda dosyayı paylaştığım kişi indiremesin istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Merhaba, süreli dosya paylaşımı yapmak istiyorum. Aynı zamanda dosyayı paylaştığım kişi indiremesin istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.556 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 3 Şubat 2025 #2 emreekiz0 dedi: Merhaba, süreli dosya paylaşımı yapmak istiyorum. Aynı zamanda dosyayı paylaştığım kişi indiremesin istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Google Drive gelişmiş paylaşım ayarlarıyla veya OneDrive geçici indirmeyi kullanabilirsin.
emreekiz0 dedi: Merhaba, süreli dosya paylaşımı yapmak istiyorum. Aynı zamanda dosyayı paylaştığım kişi indiremesin istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Google Drive gelişmiş paylaşım ayarlarıyla veya OneDrive geçici indirmeyi kullanabilirsin.
emreekiz0 Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 3 Şubat 2025 #3 Bu ayarlar sanırım workspace için geçerli diye biliyorum, eğer oluyorsa ekran görüntüsüyle gösterir misiniz
Bu ayarlar sanırım workspace için geçerli diye biliyorum, eğer oluyorsa ekran görüntüsüyle gösterir misiniz
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.556 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 3 Şubat 2025 #4 emreekiz0 dedi: Bu ayarlar sanırım workspace için geçerli diye biliyorum, eğer oluyorsa ekran görüntüsüyle gösterir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda maalesef ne OneDrive ne de Google Drive kullanıyorum. Ama YouTube'da birçok içerik vardır diye tahmin ediyorum.
emreekiz0 dedi: Bu ayarlar sanırım workspace için geçerli diye biliyorum, eğer oluyorsa ekran görüntüsüyle gösterir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda maalesef ne OneDrive ne de Google Drive kullanıyorum. Ama YouTube'da birçok içerik vardır diye tahmin ediyorum.