24 yaşındayım ve bisiklet sürmeyi bilmiyorum. Hiç bilgim de yok ama öğrenmek istiyorum. Bunun için bisiklet önerisi istiyorum. Yeni başlayacağım için 1000 lira civarı bir şeyler olursa sevinirim. Mesela bu bisiklet nasıldır, görüşlerinizi bekliyorum. GEZİNTİ AMAÇLI HİBRİT BİSİKLETLER - RIVERSIDE 100 HİBRİT BİSİKLET
Hocam bisiklet ömürlük bir şey diye düşünüyorum. Tabi ilk başta vitesle kafam karışır diyorsanız bilemem. Ayrıca attığınız linkteki bisiklet çok iyidir. Pişman olmazsınız.
Bu gibi durumlarda kadro boyu gibi etkenler önemlidir. Attığınız ürün iyi ama size uygun mu bilemiyorum.
Tavsiyem fikir edinmeniz amacıyla çevrenizde ki bilindik ürün yelpazesi geniş bir bisikletçiye gidip orada ki kişilerden de yapınıza göre uygun bir bisiklet bakmanız olacaktır. Zaman ilerledikçe bu sporla ilgilendikçe kendiniz de zaten bilgileneceksiniz.
24 yaşındayım ve bisiklet sürmeyi bilmiyorum. Hiç bilgim de yok ama öğrenmek istiyorum. Bunun için bisiklet önerisi istiyorum. Yeni başlayacağım için 1000 lira civarı bir şeyler olursa sevinirim. Mesela bu bisiklet nasıldır, görüşlerinizi bekliyorum. GEZİNTİ AMAÇLI HİBRİT BİSİKLETLER - RIVERSIDE 100 HİBRİT BİSİKLET
Dağ (Kros) Bisikleti markaları en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Dayanıklı, kaliteli ve yüksek performans gösteren dağ bisikleti modellerini keşfetmek ve dağ (kros) bisikleti satın almak için tıklayın!
Bianchi, Carraro, Ghost, Whistle, La Pierre Marka Bisikletler, Bisiklet Aksesuarları, Dağ, Şehir, Yarış Bisikletleri, Koşu Bantları, Bisiklet Aksesuarları, Online Satış Mağazası, Accell Bisiklet Bayisi.