[Sürprizbozan] The Last of Us Part II

Sonunu izledim ve tam bir fiyasko. Hadi Joel karakterinin ölmesini kabul ettik de final de neden intikam almıyor Ellie. Bir tık hayal kırıklığına uğradım.

Sonunu izledim ve tam bir fiyasko. Hadi Joel karakterinin ölmesini kabul ettik de final de neden intikam almıyor Ellie. Bir tık hayal kırıklığına uğradım.
Ben daha izlemedim sonunu ya
Az önce izledim. Yani bir efsane nasıl batırılır adlı çalışma olmuş. TAM BİR FİYASKO

Son düzenleme:
Ben daha izlemedim sonunu ya

Az önce izledim. Yani bir efsane nasıl batırılır adlı çalışma olmuş. TAM BİR FİYASKO
Maalesef. Bu oyundan galiba oynadığım en iyi oyunlardan biri olacak diye vibe alıyordum ama hayal kırıklığına uğradım.

Sırf bu oyun icin ps 4 alıcam bakalım nasıl olucak güzel bence oyun
Kardeşim bu oyun dışında hepsi için olur ama bu oyun insanın hevesini kursağında bırakıyor tatmin olma duygusu yok oyunda. Farklı olucam diye başrolü daha oyunun başında öldür . Oyunun isminin bir anlamı yok "Last Of Us" değil "lost of us" olmalıydı. Part 2 hikaye...

reyizin kanı yerde kalmış oynamaktan vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…