Sürücü belgesi başvurusu

kotlinist

Hectopat
Merhaba. Nüfus müdürlüğüne sürücü belgesi için başvuruya gideceğim fakat sitesinde istenilen belgeleri arasında "sürücü belgesi değerli kâğıt ve harç bedeli, vakıf payı." Yazıyor. Ben bütün tutarı ziraat mobil uygulaması üzerinden ödeyeceğim. Yani giderken elimde herhangi bir belge olmayacak. Bir sıkıntı çıkarır mı? Sonuçta onlar internet üzerinden bu bilgiyi görmüyorlar mı?

Ödeme karşılığında bir dekont olması gerekir, onu yazdırabilirsin. Ben, ziraat ATM'sinden ödemiştim, karşılığında fiş vermişti ATM. Onunla gitmiştim.

Şimdi nasıl, bilmiyorum.

Bu madde olmasaydı ben de mobilden ödeyecektim fakat şimdi kafam karıştı. En iyisi sizin gibi ATM üzerinden ödeyip fiş almak.

Öncelikle, gittiğiniz sürücü kursunu arayıp sormanız daha sağlıklı olur bence.
Ziraat bankasına gidin ve oradan ödeyin, ATM'den olmuyor.

ATM'den ödeyebilmiştim ben. Ancak şimdi nasıl, bilmiyorum. Ancak her Ziraat ATM'sinde olmuyordu diye hatırlıyorum.

Ziraat bankasına gidin ve oradan ödeyin, ATM'den olmuyor. Makbuzu alın ve kimliğinizle birlikte gidip geçici sürücü belgenizi alabilirsiniz.

ATM'den nasıl olmuyor? gib.gov.tr üzerinden bile ödeniyor. Buradan ödeyen insanlar ne oluyor? Bug'a mı düşüyor?

Valla bu sene 1.ayda aldım ehliyetimi, Ziraat'te ATM'den ödeme yoktu ve bu şekilde yaptım. Benim dediğim gibi yaparsan garanti olur çünkü daha yeni aldım sayılır. Diğer türlü de olabilir fakat bana oradaki güvenlik böyle söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…