Sürücü belgesi yenileme

Makaleler
2
Arkadaşlar internetten baktım çok bilgi kirliliği var, şimdi benim ehliyet yeni tip ehliyet, ehliyeti yenilemek istiyorum (kaybetmedim). Ne kadar bir ücret ödemem gerekiyor? Belge olarak yeni sağlık raporu çıkardım ve biyometrik fotoğraf. Son olarak bu ücretleri kredi kartı ile ödeyebilir miyim?
Kendi sitesinde buldum sonunda yaklaşık 196 TL ödemem gerekiyormuş çok saçma, kaybeden biriyle aynı ücreti ödemiş oluyoruz. Peki kredi karti ile ödeme yapabilir miyim, yapabilirsem nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
3. kategoriye girdiğin için aşağıdaki rakamı ödemelisin.

Eki Görüntüle 430871

Kredi kartıyla ödeme var mı bilmiyorum. Gereksiz ise yapma sebebinizi de anlayamadım.
Hocam gözlük kullanıyorum birde 6 ayda bir muayene kodu yazılmış, tekrar gittim başka doktora inceledi gereksiz buldu hatta az sohbet ettik adam gözlükte yazmamış. Gözlük kullanıyorum diye sağlık ocağı göz için hastaneye sevk ediyor, ve her rapor için 50 tl vermem gerekiyor, o yüzden yenilemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…