Sürücü biçimlendirmek problem olur mu?

kraduss_1

Femtopat
Daha fazla  
Sürücü 0 bölüm 3'ü biçimlendirdim. Diğerlerini de biçimlendirsem bir sorun olur mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem diskini mi yoksa yedek diski mi biçimlendiriyorsunuz? Sürücü 0 olması sistem diski gibi görünüyor. Amacınız nedir ona göre yardımcı olalım?

Fotoğrafı yüklemeyi unutmuşum kral bu arada az önce her şeyi biçimlendirdim başlattım format işlemini işlem bittikten sonra 10 saniye sonra yeniden başlatılacak dedi yeniden başladı ama format işlemi tekrardan yapılıyor şu anda flash bellek takılı olduğu için mi acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_20240705_012947.jpg
    IMG_20240705_012947.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 23
Evet yeniden başlatıp formata devam etmeli orada fakat flash bellek takılı olduğu için yeniden usb boot edip aynı döngüye girebilirsin. Yeniden başlatma sırasında dikkat et birincil usb ise onu değiştirebilir veya çıkarabilirsin ama çıkarmanı tam tavsiye etmem net olarak tekrar flash bellekle işi oluyor mu formatın ondan emin değilim.

Fotoğrafı yüklemeyi unutmuşum kral bu arada az önce her şeyi biçimlendirdim başlattım format işlemini işlem bittikten sonra 10 saniye sonra yeniden başlatılacak dedi yeniden başladı ama format işlemi tekrardan yapılıyor şu anda flash bellek takılı olduğu için mi acaba?

Yeni format atıyorsan 1, 2, 3 silerek yeni bölüm olusturursun, böyle yapman daha iyi.
Sistem ayrıldıyı silersen önceki yükleme silinip yeni sistemi önbelleklemiş olur vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı