GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 11 Temmuz 2020 #11 Sadece Intel Driver Assistant kullanıyorum çünkü o 3.Parti yazılımlar gibi hatalı driver kurmuyor. GeForce Experience kurmak yerine sağ tık yapıp güncellemeyi tercih ediyorum.
Sadece Intel Driver Assistant kullanıyorum çünkü o 3.Parti yazılımlar gibi hatalı driver kurmuyor. GeForce Experience kurmak yerine sağ tık yapıp güncellemeyi tercih ediyorum.
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.856 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 11 Temmuz 2020 #12 Temiz bir şekilde kendin uğraşarak sürücü dosyasını bulmak varken için rahat bir şekilde, bu tür programlar kullanılması gereksiz.
Temiz bir şekilde kendin uğraşarak sürücü dosyasını bulmak varken için rahat bir şekilde, bu tür programlar kullanılması gereksiz.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2020 #13 Zaten ses ve GPU dışında driver güncelleştirmeleri pek de önemli değil manuel daha iyidir zaten.
Yigit75 Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 693 Çözümler 6 Yer Ümraniye 11 Temmuz 2020 #14 mutlu pide dedi: Zaten ses ve GPU dışında Driver güncelleştirmeleri pek de önemli değil manuel daha iyidir zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman o Driver'ler boşuna güncelleme alıyor chipset, USB portları, SSD yazılımları vb.
mutlu pide dedi: Zaten ses ve GPU dışında Driver güncelleştirmeleri pek de önemli değil manuel daha iyidir zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman o Driver'ler boşuna güncelleme alıyor chipset, USB portları, SSD yazılımları vb.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2020 #15 Yigit75 dedi: O zaman o Driver'ler boşuna güncelleme alıyor chipset, USB portları, SSD yazılımları vb. Genişletmek için tıkla... Pek de önemli değil dedim hiç önemli değil demedim. Yigit75 dedi: O zaman o Driver'ler boşuna güncelleme alıyor chipset, USB portları, SSD yazılımları vb. Genişletmek için tıkla... Bu arada dediklerinin tarihi hep 2006 güncelleme almıyor galiba.
Yigit75 dedi: O zaman o Driver'ler boşuna güncelleme alıyor chipset, USB portları, SSD yazılımları vb. Genişletmek için tıkla... Pek de önemli değil dedim hiç önemli değil demedim. Yigit75 dedi: O zaman o Driver'ler boşuna güncelleme alıyor chipset, USB portları, SSD yazılımları vb. Genişletmek için tıkla... Bu arada dediklerinin tarihi hep 2006 güncelleme almıyor galiba.
Yigit75 Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 693 Çözümler 6 Yer Ümraniye 11 Temmuz 2020 #16 mutlu pide dedi: Pek de önemli değil dedim hiç önemli değil demedim. Bu arada dediklerinin tarihi hep 2006 güncelleme almıyor galiba. Genişletmek için tıkla... İnternetten aldığım bir görsel. En az onlar kadar önemli çünkü chipset yazılımı demek makina üzerinde giriş çıkışların yazılımı demek.
mutlu pide dedi: Pek de önemli değil dedim hiç önemli değil demedim. Bu arada dediklerinin tarihi hep 2006 güncelleme almıyor galiba. Genişletmek için tıkla... İnternetten aldığım bir görsel. En az onlar kadar önemli çünkü chipset yazılımı demek makina üzerinde giriş çıkışların yazılımı demek.