Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 12 Ocak 2021 #1 Ben Driver Booster kullanıyordum sonra forumda önerilmediğini görünce sildim. Pek fazla bilgim yok bu konularda bir arkadaş DDU falan demiş. Manuel güncelleştir yazanda vardı. Nasıl yaparım, şimdi ne yapmam gerek yardım eder misiniz?
Ben Driver Booster kullanıyordum sonra forumda önerilmediğini görünce sildim. Pek fazla bilgim yok bu konularda bir arkadaş DDU falan demiş. Manuel güncelleştir yazanda vardı. Nasıl yaparım, şimdi ne yapmam gerek yardım eder misiniz?
P Pola_93 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 567 Çözümler 9 12 Ocak 2021 #2 Güncellemek istediğiniz sürücüyü gerekirse donanım kimliği ile konuda belirtin, yardımcı olalım.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 12 Ocak 2021 #3 Pola_93 dedi: Güncellemek istediğiniz sürücüyü gerekirse donanım kimliği ile konuda belirtin, yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Donanım kimliği derken ?
Pola_93 dedi: Güncellemek istediğiniz sürücüyü gerekirse donanım kimliği ile konuda belirtin, yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Donanım kimliği derken ?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 12 Ocak 2021 #4 Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net
Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net