enisreis04400 Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 Benim aygıt yöneticimdeki sürücülerin tarihleri 2006, 2009 vb. bazılarını güncelledim ancak hâlâ taa 2000'lerden kalmıs sürücüler var. Bana o sürücüleri güncellemem için ne önerebilirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
Benim aygıt yöneticimdeki sürücülerin tarihleri 2006, 2009 vb. bazılarını güncelledim ancak hâlâ taa 2000'lerden kalmıs sürücüler var. Bana o sürücüleri güncellemem için ne önerebilirsiniz?
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Ocak 2021 #2 Elle sürücü kurulumu, internetten üreticinin sürücü sayfasından bulmanız lazım. Artı 0 Eksi
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ocak 2021 #3 Yeni Sisteme Windows 10 ve Sürücü Kurulumu Rehberi Oyun bilgisayarı topladıktan sonra Windows kurulumu, BIOS ayarları ve sürücü güncelleştirmeleri yapıyoruz. Yeni bir bilgisayar aldınız ve buna Windows www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yeni Sisteme Windows 10 ve Sürücü Kurulumu Rehberi Oyun bilgisayarı topladıktan sonra Windows kurulumu, BIOS ayarları ve sürücü güncelleştirmeleri yapıyoruz. Yeni bir bilgisayar aldınız ve buna Windows www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et