görkem pc Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Benim bilgisayarımın sürücüleri güncel değil ama nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
Benim bilgisayarımın sürücüleri güncel değil ama nereden güncelleyeceğimi bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.925 Makaleler 1 Çözümler 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #2 Bir oğunu Wİndows Güncelleştirme yapıyor zaten. Buna ek olarka ana kart modeline göre kendi web sitesinden güncel sürücüleri indirip kurabilirsin. Ekran kartı sürücünü de Adrenalin veya Geforce Experience ile güncelleyebilirsin.
Bir oğunu Wİndows Güncelleştirme yapıyor zaten. Buna ek olarka ana kart modeline göre kendi web sitesinden güncel sürücüleri indirip kurabilirsin. Ekran kartı sürücünü de Adrenalin veya Geforce Experience ile güncelleyebilirsin.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 22 Ocak 2024 #3 @görkem pc Anakartınızın modelini veya laptop kullanıyorsanız laptop modelinizi yazın, üreticinin önerdiği sürücüleri bulalım size
@görkem pc Anakartınızın modelini veya laptop kullanıyorsanız laptop modelinizi yazın, üreticinin önerdiği sürücüleri bulalım size