Edward Meechum Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 45 10 Aralık 2020 #1 Bilgisayarımı yeni formatladım, ekteki menüdeki bütün kutucukları işaretleyip indirip kurarsam bütün sürücüleri güncellemiş olur muyum? Dosya Ekleri Ek Açıklama 2020-12-10 122923.png 23,8 KB · Görüntüleme: 78
Bilgisayarımı yeni formatladım, ekteki menüdeki bütün kutucukları işaretleyip indirip kurarsam bütün sürücüleri güncellemiş olur muyum?
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 10 Aralık 2020 #2 Ekran kartın NVIDIA ise NVIDIA Experience AMD ise Radeon Software indir otomatik güncelleştirme yapacaktır.
Ekran kartın NVIDIA ise NVIDIA Experience AMD ise Radeon Software indir otomatik güncelleştirme yapacaktır.
MRBUGRAS Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Edremit Balıkesir Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #3 Driver Booster uygulaması ile yapabilirsin.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.953 Makaleler 4 Çözümler 57 10 Aralık 2020 #4 Evet, ek olarak Geforce Experience yükleyerek ekran kartına güncelleme geldiği an bildirim alıp yükleyebilirsin.
Evet, ek olarak Geforce Experience yükleyerek ekran kartına güncelleme geldiği an bildirim alıp yükleyebilirsin.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.875 Makaleler 3 Çözümler 35 10 Aralık 2020 #5 278101 dedi: Ekran kartın NVIDIA ise NVIDIA Experience AMD ise AMD ReLive indir otomatik güncelleştirme yapacaktır. Genişletmek için tıkla... AMD ReLive ekran kaydetmek için. İndirmesi gereken Radeon Software.
278101 dedi: Ekran kartın NVIDIA ise NVIDIA Experience AMD ise AMD ReLive indir otomatik güncelleştirme yapacaktır. Genişletmek için tıkla... AMD ReLive ekran kaydetmek için. İndirmesi gereken Radeon Software.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 10 Aralık 2020 #6 MRBUGRAS dedi: Driver Booster uygulaması ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Driver Booster mı? O berbat uygulamadan uzak dur.
MRBUGRAS dedi: Driver Booster uygulaması ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Driver Booster mı? O berbat uygulamadan uzak dur.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 10 Aralık 2020 #7 Silinen üye dedi: AMD ReLive ekran kaydetmek için. İndirmesi gereken Radeon Software. Genişletmek için tıkla... Hemen düzeltiyorum.
Silinen üye dedi: AMD ReLive ekran kaydetmek için. İndirmesi gereken Radeon Software. Genişletmek için tıkla... Hemen düzeltiyorum.
Edward Meechum Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 45 10 Aralık 2020 #8 Yamete Kudasai dedi: Evet, ek olarak Geforce Experience yükleyerek ekran kartına güncelleme geldiği an bildirim alıp yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim MRBUGRAS dedi: Driver Booster uygulaması ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... driver booster bilgisayarı öldürüyor diye bir şey duymuştum bulaşmıyorum artık ona
Yamete Kudasai dedi: Evet, ek olarak Geforce Experience yükleyerek ekran kartına güncelleme geldiği an bildirim alıp yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim MRBUGRAS dedi: Driver Booster uygulaması ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... driver booster bilgisayarı öldürüyor diye bir şey duymuştum bulaşmıyorum artık ona
MRBUGRAS Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Edremit Balıkesir Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #9 1.9 TDI dedi: Driver Booster mı? O berbat uygulamadan uzak dur. Genişletmek için tıkla... Ben NVIDIA GeForce 820M ekran kartımı güncellemiyorum ondan dolayı olabilir mi?
1.9 TDI dedi: Driver Booster mı? O berbat uygulamadan uzak dur. Genişletmek için tıkla... Ben NVIDIA GeForce 820M ekran kartımı güncellemiyorum ondan dolayı olabilir mi?
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 10 Aralık 2020 #10 MRBUGRAS dedi: Ben NVIDIA GeForce 820M ekran kartımı güncellemiyorum ondan dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili konu açın bu gönderinin konusu başka.
MRBUGRAS dedi: Ben NVIDIA GeForce 820M ekran kartımı güncellemiyorum ondan dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili konu açın bu gönderinin konusu başka.