Sürücü indirmek için site önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Aşağıdaki donanım kimliklerine uygun sürücüleri güvenilir siteler içinden atar mısınız? Alan adlarına pek güvenemedim gibi.

NVIDIA GeForce 920M (notebook)

PCI\VEN_10DE&DEV_1299&SUBSYS_18D01043&REV_A1.

Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı (notebook)

PCI\VEN_8086&DEV_5916&SUBSYS_18D01043&REV_02.

Intel i5 7200U işlemci (4 tane var ama 1.'nin donanım kimliklerini atıyorum.) (notebook)

ACPI\GenuineIntel_-_Intel64_Family_6_Model_142.
*Genuineıntel_-_ıntEL64_FAMily_6_model_142.
ACPI\GenuineIntel_-_Intel64_Family_6.
*Genuineıntel_-_ıntEL64_FAMily_6.
ACPI\GenuineIntel_-_Intel64.
*Genuineıntel_-_ıntel64.

Bunları güncellemem şimdilik yeterli olacaktır diye düşünüyorum, chipset + BIOS hariç.
Aklımda kaldığı kadarıyla donanım kimliği ile güncelleme yapılıyordu, onun için böyle açıyorum.
İşlemci ve ekran kartı driver güncellemelerini nasıl yapacağımı anlatan bir rehber atarsanız sevinirim.

Hepsinin kendi siteleri. NVIDIA'nın NVIDIA falan işte.

Laptop sürücüleri üreticinizin sitesinden güncellenir. Lütfen orayı kullanın oradaki sürücüler güncel olmasa dahil. Üreticiler bilgisayar donanımını duruma göre normal hallerinden özelleştirdiği için sürücüleri de farklı oluyor.

Adı öyle
Haberim yoktu
Ama asus'un kendi sitesinde sadece chipset ve bios bulabildim
Arkadaşlar sürücü nasıl güncellenir bilmiyorum, geçen nvidia ekran kartını DDU ile kaldırıp yenisini yükledim nvidia denetim paneli gitti.

Notebook'unuzda iki tane ekran kartı yer alıyor. Intel olanını gündelik işler için NVIDIA olanını da oyunlar için kullanacaksınız. Zaten bilgisayar programlarda otomatik olarak seçer.

Intel HD 620 ekran kartınızın sürücüsü:

NVIDIA GeForce GT 920M ekran kartınızın sürücüsü:

İki sürücüyü de bilgisayarınıza kurmalısınız.

Rehber atabilirmisiniz? @Murat5038 sanırım murat hocamın hazırladığı DDU ile sürücü güncelleme rehberi vardı, DDU ile sürücüyü kaldırdım ama yenisi kurduğumda hâlâ nvidia denetim paneli yoktu. Sanırım kuramadım ya da yeni sürücü de yok, işte beceremedim. Nasıl yapacağım aynı şekilde kaldırıp verdiğiniz linkteki sürücüyü kurunca olacak mı?

Evet, olacaktır. Kurulum sırasında "Hızlı" seçeneğini seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…