Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 12 Temmuz 2023 #1 Merhaba, manuel şekilde driver güncellemek istiyorum ama devid.info sitesinden dosya indiremiyorum. Alternatif güvenilir bir site var mı?
Merhaba, manuel şekilde driver güncellemek istiyorum ama devid.info sitesinden dosya indiremiyorum. Alternatif güvenilir bir site var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.938 Çözümler 245 12 Temmuz 2023 #2 Efe1674 dedi: Merhaba, manuel şekilde driver güncellemek istiyorum ama devid.info sitesinden dosya indiremiyorum. Alternatif güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Masaüstü kullanıyorsan anakart üreticinin sitesinden indirebilirsin. Laptop kullanıyorsan hangi markaysa onun sitesinden indirebilirsin. Artı 0 Eksi
Efe1674 dedi: Merhaba, manuel şekilde driver güncellemek istiyorum ama devid.info sitesinden dosya indiremiyorum. Alternatif güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Masaüstü kullanıyorsan anakart üreticinin sitesinden indirebilirsin. Laptop kullanıyorsan hangi markaysa onun sitesinden indirebilirsin.
KS KS Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 12 Temmuz 2023 #3 Laptop kullanıyorum fakat üreticinin en son yayınladığı driver sürümleri Windows 7 uyumlu ben Windows 10 kullanıyorum. Driverpack ile güncellediğimde bir sıkıntı olmuyor fakat bu sefer manuel bir şekilde yapmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Laptop kullanıyorum fakat üreticinin en son yayınladığı driver sürümleri Windows 7 uyumlu ben Windows 10 kullanıyorum. Driverpack ile güncellediğimde bir sıkıntı olmuyor fakat bu sefer manuel bir şekilde yapmak istiyorum.
TylerrDurden Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 244 Çözümler 2 Yer Lou's Bar Daha fazla Sistem Özellikleri tam bir makine Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 Efe1674 dedi: Merhaba, manuel şekilde driver güncellemek istiyorum ama devid.info sitesinden dosya indiremiyorum. Alternatif güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Snappy driver installer kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Efe1674 dedi: Merhaba, manuel şekilde driver güncellemek istiyorum ama devid.info sitesinden dosya indiremiyorum. Alternatif güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Snappy driver installer kullanabilirsin.
KS KS Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 12 Temmuz 2023 #5 30gbve o otomatik bulup yüklüyor Driverpack'ten bir farkı yok. Artı 0 Eksi