Merhaba,
LoL'de yaşadığım bir sorunu teknik destek ekibiyle paylaştım ve bana yazdıkları şeyi size aynen iletiyorum:
Aslında almış olduğun hatada ekran kartının bu test sırasında siyah ekran verebilir diye bir hata ile karşılaşmışsın bu hata ekranında evet diyerek devam edebilirsin ama biz işimize garantiye alalım. ^^
Sorun ekran kartında gibi duruyor kanka. Temiz bir şekilde ekran kartını kaldırıp yeniden yükleyelim.
1) Bilgisayarını güvenli Mod'da başlatmanı istiyorum. İlgili bağlantıdan faydalanabilirsin bunun için.
2) DDU ile AMD/NVIDIA sürücülerini kaldırmamız gerekiyor bilgisayardan.
3) Cclenear ile de kayıt defteri ve süprüntü temizliği yapacağız.
4) Normal bir şekilde tekrardan en güncel sürücüyü indirip, kuracağız.
Güncel sürümü hemen aşağıya bırakıyorum.
Bu işlemden sonra AIDA64 için yine aynı hatayı alırsan evete basıp devam edebilirsin. Sonrasında sonuçları bizimle paylaşmanı rica edeceğim. ^^
Bana önerilen şeyler bunlardı fakat aklıma takılan bir nokta var. Ben güncel sürücüyü bilgisayarıma kuramıyorum normalde. Eski ekran kartını kaldırdığımda güncel sürücüyü tekrar kuramazsam başıma ne gibi şeyler gelir? Nasıl riskleri var? Yapmamı önerir misiniz?
LoL'de yaşadığım sıkıntı görüntü ile ilgiliydi ve neredeyse oynatmıyor oyunu. Sürücünün kalkmış olması ve tekrar yükleyememem halinde LoL'de neler değişir?
Teknikten pek anlamadığım için benim anlayacağım dilden yazabilirseniz de çok sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.