Sürücü Kurarken .net Framework 4.0 V30319 Hatası

Recep İç

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopuma format attıktan sonra LAN ve Wireless sürücüleri kurmam gerekiyordu. Laptopun kendi internet sitesinden indirdim. Kurulumu yaparken "öncelikle .net Framework 4.0 v 30319 sürümünü indirmelisiniz" diye bir hata verdi. Onu da başka PC'den indirip laptopa attım ama kurarken internete bağlı olmadığı için kurulmuyor. İnternete bağlanmam için de sürücülerin kurulması gerekiyor. Böyle saçma bir paradoksta kaldım. Bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir ağa bağlanamıyor sürücü kurulu olmadığı için o yüzden güncelleme yapamıyorum. Sürücü kurarken de bu hatayı veriyor. Bu hatayı çözmem için de İnternet'e bağlanmam gerekiyor. Bir çeşit paradoks.

Windows 10 kurun.
Daha önceden kurdum ama bilgisayar eski olduğu için çok iyi performans vermedi. Şu sorun çözülmezse mecbur Windows 10'a geçecem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hata çözüldü teşekkür ederim. Fakat şimdi de sürücü kurarken şu resimdeki ekranda kalıyor. Windows'u 32bit kurdum ama Toshiba'nın sitesinde 32bit sürücü yok. Ben de 64bit driver yükledim ondan dolayı olabilir mi? Öyleyse çevireyim 64bite.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı