Sürücü Kurma Programı Yapma

Visual Studio ile kendime sürücü kurma programı yapacağım, sıra sıra dosya konumunu belirlediğim sürücülerin kurulum dosyaları açılacak. Bunu yapmayı az çok biliyorum fakat tek sorun bunları nasıl sıra sıra açtıracağım, birinci kurulum bitmeden ikinci kurulum açılmasını istemiyorum.

Algoritma mantığıyla düşünürsek eğer, if bloklarıyla olabilir.(Eğer tamamlanırsa, yenisine geç gibi)
Ama bu dediğiniz şeyin kod dizimi nasıl olur onun hakkında bir fikrim yok.

Öncelikle hangi dil olduğunu belirtmemişsiniz, ben C# için biraz bakındım. Bu kurulum falan çok bilgi sahibi olduğum şeyler değil ancak birkaç şey buldum.

Öncelikle normal uygulama kurulumları için konuşacağım, tahmin ediyorum ki çoğu sürücü kurulumu için de geçerli olacaktır. Bu kurulum dosyalarını başlatırken işlem başlatmada belli parametreler alabiliyorlar. Yani örneğin "/silent" gibi ekrana bir görüntü gelmemesini sağlayan parametreler var. Bunları araştırmalısınız.

Bittiğini anlama konusunda da, Process'ler HasExcited şeklinde bir özelliğe sahip. İşlemin bitip bitmediğine göre "true" veya "false" değerleri verebilmekte. Bu kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…