Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.589 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #11 Talha455 dedi: Peki işlemci tam performansta çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Evet, calisir.
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 23 Haziran 2023 #12 BIOS ayarlarınızdan dahili grafik birimini devre dışı bırakınız. BIOS güncellemesi ve Windows güncelleştirmelerinizi yapınız.
BIOS ayarlarınızdan dahili grafik birimini devre dışı bırakınız. BIOS güncellemesi ve Windows güncelleştirmelerinizi yapınız.
Talha455 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #13 BIOS'u güncelledim. Dahili grafik birimini kapatmak ne işe yarar ve nasıl kapatacağım? Umut Nas dedi: Evet, calisir. Genişletmek için tıkla... Peki anakart sürücüleri?
BIOS'u güncelledim. Dahili grafik birimini kapatmak ne işe yarar ve nasıl kapatacağım? Umut Nas dedi: Evet, calisir. Genişletmek için tıkla... Peki anakart sürücüleri?
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 24 Haziran 2023 #14 BIOS ayalarında gelişmiş seçeneklerde bir ayar altında "onboard device" gibi bir şey yazar. Onu "disabled" olarak yapılandırmalısınız.
BIOS ayalarında gelişmiş seçeneklerde bir ayar altında "onboard device" gibi bir şey yazar. Onu "disabled" olarak yapılandırmalısınız.
Talha455 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #15 knowledgeworker dedi: BIOS ayalarında gelişmiş seçeneklerde bir ayar altında "onboard device" gibi bir şey yazar. Onu "disabled" olarak yapılandırmalısınız. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım MSI B650 Tomahawk bu BIOS da var mıdır o ayar çünkü bazı ayarlar yok.
knowledgeworker dedi: BIOS ayalarında gelişmiş seçeneklerde bir ayar altında "onboard device" gibi bir şey yazar. Onu "disabled" olarak yapılandırmalısınız. Genişletmek için tıkla... Benim anakartım MSI B650 Tomahawk bu BIOS da var mıdır o ayar çünkü bazı ayarlar yok.
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 24 Haziran 2023 #16 Settings>Integrated Graphics Configuration> Integrated Graphics: "Disabled" HybridGraphics: "Disabled"
Settings>Integrated Graphics Configuration> Integrated Graphics: "Disabled" HybridGraphics: "Disabled"
Talha455 Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #17 knowledgeworker dedi: Settings>Integrated Graphics Configuration> Integrated Graphics: "Disabled" HybridGraphics: "Disabled" Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım. Ne gibi değişiklikler olacak şimdi?
knowledgeworker dedi: Settings>Integrated Graphics Configuration> Integrated Graphics: "Disabled" HybridGraphics: "Disabled" Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım. Ne gibi değişiklikler olacak şimdi?