Sürücü nasıl kurulmalı?

Mertinizm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba aklımda bir soru var. Ben yeni kart aldım, eski kart NVIDIA olduğu için (yeni kart AMD ) sürücü değiştirmem lazım. Ekran kartını taktıktan sonra mı sürücü yüklemeliyim yoksa yeni kartı takmadan da AMD sürücüsü kurabilir miyim?

Taktıktan sonra sürücülerini kurmanız daha sağlıklı olur. Ayrıca eski ekran kartının sürücülerini ekran kartını takmadan önce DDU ile kaldırmayı unutmayın.

Merhaba aklımda bir soru var. Ben yeni kart aldım, eski kart NVIDIA olduğu için (yeni kart AMD ) sürücü değiştirmem lazım. Ekran kartını taktıktan sonra mı sürücü yüklemeliyim yoksa yeni kartı takmadan da AMD sürücüsü kurabilir miyim?

Yeni kartı tak. DDU ile sürücüleri sil. Sonra yeni driver yükle.

İstersen web sitesinden manuel indir veya Windows Update kısmından otomatik indirebilirsin (Yeni güncellemeler biraz geç gelebilir 1 2 gün gibi)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı