Sürücü olmadan kablo ile bilgisayara internet bağlama

SlayKul

Hectopat
Daha fazla  
Alacağım hazır kasada Wi-Fi adaptörü yokmuş ve sanırım adaptör olmadan internete bağlanılmıyormuş. Ben gidip 100 TL'ye adaptör almak yerine 10/15 TL'ye Ethernet kablosu alsam yine de adaptör gerekli midir ve Ethernet kablosunu kasada takabileceğim yerin olup olmadığını nereden anlarım?

Ethernet kablosunu bağladığınızda adaptöre gerek kalmaz. Tüm anakartlarda Ethernet portu var bildiğim kadarıyla. Yine de anakartın çıkışlarının olduğu kısmın fotoğrafını atabilirsiniz.
Peki bu kabloyu alınca hız normal olur demi ? Sürücülerde sanırım kaliteye göre değişiyormuş da kablo da olmaz herhalde ?

Kablosuzdan daha hızlı olur. Kablo eğer 50 yıllık değilse bir sorun olacağını sanmıyorum.

Yok hayır, aynı siteden yenisini alacağım 10/20 metre. Bir de benim termal macun ile ilgili bir sorum var da burada sorabilir miyim sorun olur mu? 3000 saniye beklemek gerekli de yeni konu için.

Yok hayır, aynı siteden yenisini alacağım 10/20 metre. Bir de benim termal macun ile ilgili bir sorum var da burada sorabilir miyim sorun olur mu? 3000 saniye beklemek gerekli de yeni konu için.
Aynı konuda iki soru soramıyorsunuz ne yazık ki. Eğer bir saat sonra açarsanız beni etiketleyin, uyanık olurum. Cevap vermeye çalışırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…