Sürücü yüklenmemiş bilgisayardaki ekran kartı modelini öğrenme

Erayurun71717

Hectopat
Arkadaşlar ornek veriyorum ekran kartı Windows 10 görmüyor, aygıt yöneticisisine baktığımızda görmüyor, bu ekran kartını nasıl görürüz var mı bir çaresi? DxDiag olmuyor.

Arkadaşlar ornek veriyorum ekran kartı Windows 10 görmüyor, aygıt yöneticisisine baktığımızda görmüyor, bu ekran kartını nasıl görürüz var mı bir çaresi? DxDiag olmuyor.

Aygıt yöneticisindeki cihazın kimliğini kopyalayıp google'ye yapıştırırsan öğrenebilirsin.

Bilgisayarınıza işlemci dahili ekran kartını soruyor iseniz, işlemciyi google'da aratın dahili olan ekran kartını söyler. Fakat harici ekran kartınız var ise sistemi nerden veya kimden aldıysanız sorabilirsiniz. Aygıt Yöneticisinde gözükmüyor ve kasayı açıp bakamıyorsanız bu dediğimi yapabilirsiniz.

Bilgisayarıma sağ tık yapıp yönete girin. Aygıt yöneticilerinden görüntü bağdaştırıcısına tıklayın sağ tık yapıp özellikler deyin donanımdan donanım kimliğini seçin. Ve ardından sağ tık yapıp kopyalayın tarayıcıya yapıştırın bu kadar.

Arkadaşlar örnek veriyorum 256 MB bı ekran kartı bu ekran kartı Windows 10 görmüyor aygıt yöneticisi sine tıkladığmda onboard olarak çalışıyor işlemcinin ekran kartı görünüyor bu harici ekran kartını bios v.b olarak biyerden modelini öğrenebilirmiyiz

Orada herhangi bir marka model yazmıyorsa hiçbir görüntü sürücüsü kurulu değil anlamına gelir. İşlemcinin grafik sürücüsünü kurmak için anakart modelini internete girip çhipset ve onbord sürücülerini yüklemeniz gerekir. Ekran kartını da yüklemek istiyorsanız sürücü güncelleştirme yaparak, veya AMD ise Radeon soft otomatik yazılımdan ya da invidia otomatik yazılım sürücsünden bulup ekran kartını kurabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…