B bnbatuhanxd Hectopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2014 #1 Buda resim arkadaşlar aldığım sorun bu flashı taktığım anda oluyor. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2014
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 20 Nisan 2014 #2 Başlat çalıştır deyin. Regedit yazın. Çıkan ekrandan bunları bulup yapın. Kod:Panoya kopyala HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows\ ErrorMode değeri 0 "sıfır" ise 2 "iki" olarak değiştirin Ayrıca şuna da bakın. Bilgisayarınızı Başlattığınızda "Sürücüde Disk Yok. Lütfen \Device\harddisk\Dr1 Sürücüsüne Bir Disk Yerleştirin" Hata İletisi
Başlat çalıştır deyin. Regedit yazın. Çıkan ekrandan bunları bulup yapın. Kod:Panoya kopyala HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows\ ErrorMode değeri 0 "sıfır" ise 2 "iki" olarak değiştirin Ayrıca şuna da bakın. Bilgisayarınızı Başlattığınızda "Sürücüde Disk Yok. Lütfen \Device\harddisk\Dr1 Sürücüsüne Bir Disk Yerleştirin" Hata İletisi
B bnbatuhanxd Hectopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2014 #3 Çok teşekkür ederim sorunum düzeldi, format attığımda oluyor. Geçen seferde olmuştu nasıl yapacağımı unutmuştum. Sayende çözdüm tekrar teşekkürler.
Çok teşekkür ederim sorunum düzeldi, format attığımda oluyor. Geçen seferde olmuştu nasıl yapacağımı unutmuştum. Sayende çözdüm tekrar teşekkürler.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 20 Nisan 2014 #4 Ben teşekkür ederim.