Sürücüler anakartin kendi sitesinden mi yoksa orijinal sitesinden mi indirilmeli?

Killer Ethernet sürücüsü konusunda MSI sitesinden indirdiğim sürümlerinde sorun yaşıyordum.

Ayni olay benim de basima geldi 400 mBit alacagima 250'lerde takili kaliyordu hizim. O gün bugündür Killer network sürücüsünü kullanmiyorum, o isi Windows'a biraktim :)

Ayni olay benim de basima geldi 400 mBit alacagima 250'lerde takili kaliyordu hizim. O gün bugündür Killer network sürücüsünü kullanmiyorum, o isi Windows'a biraktim :)
Resmen interneti frenliyordu:) Aynı sorun evet ve üzerine ethernet kablosunu taktıktan ortalama 30 dakika sonra donma yaşanıyordu. Z97 serisi anakartlarda anlayamadığım şekilde Killer Network zorunlu bir haldeydi. Lanet olsun yüklemeden devreye sokamadık interneti bir türlü:) MSI'a küsme sebebim:)

Realtek sitesinden güncel sürüm ses sürücüsü kurduğum zaman sağ altta ikonu çıkmıyor ama anakartın sitesinden indirip kurduğum zaman sorunsuz kullanabiliyorum arayüze falan girebiliyorum. Chipset ve ekran kartı sürücülerini AMD'nin sitesinden Killer Network sürücüsünü kendi sitesinden indiriyorum MSI'nın sitesinden sadece ses sürücüsünü indiriyorum.

Duruma göre değişir. Chipset, ME, BIOS gibileri anakart veya Laptop üreticinizden indirmeniz yararlı olacaktır.
Bazı durumlarda belirli sürücülerde not olarak veya diğer üretici sitesinden indirdiğinizde hata alıyorsanız anakart sitesinden indirmeniz lazım.
Diğer üreticilerden bir sürücü için örneğin harici ekran kartı Laptoplar için indirdiğinizde var olan İntel sürücünüzü güncellememek, yani diğer sürücüleri önemsemez iseniz de hatalara sebep olacaksınız. Bu yüzden üretici sitelerinden bir sürücüyü güncellediğinizde diğerlerinin de güncelliğini kontrol etmeniz gereklidir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı