Anakartı aldığım günden beri hiç güncelleme yapmadım kendim. Onun dışında 6 7 aya yakın süredir işlemci aldım. R5 5600 ve güzel performans alıyordum. Son zamanlarda düştü. Güncelleme yağmadığım için olabilir mi?
Anakartı aldığım günden beri hiç güncelleme yapmadım kendim. Onun dışında 6 7 aya yakın süredir işlemci aldım. R5 5600 ve güzel performans alıyordum. Son zamanlarda düştü. Güncelleme yağmadığım için olabilir mi?
Güncel kalmak her zaman iydir. Tabii sürücünün ne kadar kararlı olduğuna'da bağlı, bir güncelleme geldiği zaman sizin kullandığınız ekran kartı ve işlemciye destek verilmişsse o güncelleme'de iyi performans alabilirsiniz, ama sadece belli başlı şeylerde güncelleme mevcutsa aynı performansı almaya dewam edersiniz. Ama güncellik her zaman iyidir sonuçta telefon gibi 1 kere güncelle olsun bitsin olmuyor, geriye alabiliyorsun sorun çıktığı zaman.
Windows güncellemeleri ve ekran kartı güncellemelerini yapsanız yeter. BIOS sürekli güncellenecek kadar gerekli ve güvenli bir işlem değil.
Güncel tutmak her zaman iyi değildir, sağlam sürücülerle güncel tutmak en iyisidir. Önünüze gelen her güncellemeye atlamayın.
Her gelen güncellemeyi kurmanın lüzumu yok sistem öyle yepyeni değilse. Eğer rayına oturmuş bir kartınız varsa (çıkalı 3 4 ay falan olduysa) ve öyle bug görmüyorsanız sık sık, iki ayda bir yapabilirsiniz.