Çözüldü "Sürücüleri En İyi Duruma Getir"de başka bir disk var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Odios01

Hectopat
Merhabalar. Öylesine 'Sürücüleri En İyi Duruma Getir'e girmek istedim. Sonrasında iki tane disk olduğunu gördüm. Normalde 1 tane SSD var. Ama nedense değişik, farklı bir ismi olan SSD bilgisayarımda olarak gözüküyor. Bu normal mi? Üzerine gelince de ismi tam olarak çıkmıyor.
1637611180051.png

Çözüm
Kurtarma alanı, 500 MB bir şeydir. Windows otomatik olarak oluşturuyor kurulumdayken. İkinci bir disk değil yani. Şu anki diskinizden ufak bir kurtarma alanı almış.
Merhabalar. Öylesine 'sürücüleri en iyi duruma Getir'e girmek istedim. Sonrasında iki tane disk olduğunu gördüm. Normalde 1 tane SSD var. Ama nedense değişik, farklı bir ismi olan SSD bilgisayarımda olarak gözüküyor. Bu normal mi? Üzerine gelince de ismi tam olarak çıkmıyor.
Eki Görüntüle 1223392

Hocam ilk olarak SSD'de disk birleştirme yapmayın.
Ve belki de Sistem'in ayırdığı bir bölüm olabilir.

Hocam SSD disk kaç GB? Ayrıca bu bilgisayar kısmında C: Diski kaç GB?
240 GB ancak Dosya Gezgininde 222 GB olarak gözüküyor.
Hocam ilk olarak SSD'de disk birleştirme yapmayın.
Ve belki de Sistem'in ayırdığı bir bölüm olabilir.
Sürücüleri en iyi duruma getir seçeneğini seçiyorum sadece.
Diskinizin bölümlerinden birisi galiba, siz bölmediyseniz sistemdeki bir sürücü/araç yapmış olabilir. Dert etmeyin, disk yönetimi üzerinden bölümün boyutunu kontrol edebilirsiniz.
1637611455737.png

1 ay oldu olmadı temiz kurulum yaptım
Hocam temiz kurulumda windows için özel bir disk ayrılıyor bazen buna biçimleme işlemi diyoruz. Bunu yapmış olabilirsiniz, temiz kurulum yaparken Windows direkt silindiği için bazıları diskin bir bölümünü alıp Windows'u oraya yüklüyor. Peki hocam C: diskinde 'Windows' adlı bir klasör var mı?

Hocam temiz kurulumda windows için özel bir disk ayrılıyor bazen buna biçimleme işlemi diyoruz. Bunu yapmış olabilirsiniz, temiz kurulum yaparken Windows direkt silindiği için bazıları diskin bir bölümünü alıp Windows'u oraya yüklüyor. Peki hocam C: diskinde 'Windows' adlı bir klasör var mı?
Evet hocam C: diskinde "Windows" klasörü mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı