Çözüldü "Sürücüleri En İyi Duruma Getir"de başka bir disk var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Odios01

Hectopat
Merhabalar. Öylesine 'Sürücüleri En İyi Duruma Getir'e girmek istedim. Sonrasında iki tane disk olduğunu gördüm. Normalde 1 tane SSD var. Ama nedense değişik, farklı bir ismi olan SSD bilgisayarımda olarak gözüküyor. Bu normal mi? Üzerine gelince de ismi tam olarak çıkmıyor.
1637611180051.png

Çözüm
Kurtarma alanı, 500 MB bir şeydir. Windows otomatik olarak oluşturuyor kurulumdayken. İkinci bir disk değil yani. Şu anki diskinizden ufak bir kurtarma alanı almış.
Anladım hocam. O zaman endişelenecek bir şey yok.
Hayır yok. Benim sistemimde de var. Yeni oluştu. 1 hafta kadar önce. Dert edilecek bir şey kesinlikle değil.

Volume gibi ifadeleri USB belleklerde de görebilirsiniz. USB içindeki gizli klasör ve dosyalara bakmak istediğinizde System Volume... Diye başlayan bir kısım görebilirsiniz. İşlevini araştırabilirsiniz.

Kurtarma alanı, 500 MB bir şeydir. Windows otomatik olarak oluşturuyor kurulumdayken. İkinci bir disk değil yani. Şu anki diskinizden ufak bir kurtarma alanı almış.
O zaman herhangi bir virüs vs. yok. Teşekkürler hocam. :)
Hayır yok. Benim sistemimde de var. Yeni oluştu. 1 hafta kadar önce. Dert edilecek bir şey kesinlikle değil.

Volume gibi ifadeleri USB belleklerde de görebilirsiniz. USB içindeki gizli klasör ve dosyalara bakmak istediğinizde System Volume... Diye başlayan bir kısım görebilirsiniz. İşlevini araştırabilirsiniz.
Anladım hocam. Sağolun :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı