Merhabalar. Öylesine 'Sürücüleri En İyi Duruma Getir'e girmek istedim. Sonrasında iki tane disk olduğunu gördüm. Normalde 1 tane SSD var. Ama nedense değişik, farklı bir ismi olan SSD bilgisayarımda olarak gözüküyor. Bu normal mi? Üzerine gelince de ismi tam olarak çıkmıyor.
Kurtarma alanı, 500 MB bir şeydir. Windows otomatik olarak oluşturuyor kurulumdayken. İkinci bir disk değil yani. Şu anki diskinizden ufak bir kurtarma alanı almış.
Xbox Game Pass üzerinden indirdiğiniz bir oyun var mı? Muhtemelen ondan kaynaklı olabilir.
Onun dışında tehlikeli bir durum yok gibi. Bende bunlardan 14 tane var. Her Xbox Game Pass oyunu için ayrı.
Kurtarma alanı, 500 MB bir şeydir. Windows otomatik olarak oluşturuyor kurulumdayken. İkinci bir disk değil yani. Şu anki diskinizden ufak bir kurtarma alanı almış.
Hayır yok. Benim sistemimde de var. Yeni oluştu. 1 hafta kadar önce. Dert edilecek bir şey kesinlikle değil.
Volume gibi ifadeleri USB belleklerde de görebilirsiniz. USB içindeki gizli klasör ve dosyalara bakmak istediğinizde System Volume... Diye başlayan bir kısım görebilirsiniz. İşlevini araştırabilirsiniz.
Hayır yok. Benim sistemimde de var. Yeni oluştu. 1 hafta kadar önce. Dert edilecek bir şey kesinlikle değil.
Volume gibi ifadeleri USB belleklerde de görebilirsiniz. USB içindeki gizli klasör ve dosyalara bakmak istediğinizde System Volume... Diye başlayan bir kısım görebilirsiniz. İşlevini araştırabilirsiniz.