EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 Sürücüleri en iyi duruma getir ne işe yarıyor? Ben yaptım şu an, biraz uzun sürüyor. Faydaları ne bunun? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2021
Sürücüleri en iyi duruma getir ne işe yarıyor? Ben yaptım şu an, biraz uzun sürüyor. Faydaları ne bunun?
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #11 296822 dedi: Windows 10 en güncel sürüm ihtibariyle Disk Eniyileme SSD' lerde TRIM uyguluyor artık. @ynsyns0 Windows + R => dfrgui.exe => Çözümle => En İyi Duruma Getir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hiç yapmadım yapsam bir sorun olmaz heralde oyunlarım vs bozulmaz diye düşünüyorum Artı 0 Eksi
296822 dedi: Windows 10 en güncel sürüm ihtibariyle Disk Eniyileme SSD' lerde TRIM uyguluyor artık. @ynsyns0 Windows + R => dfrgui.exe => Çözümle => En İyi Duruma Getir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hiç yapmadım yapsam bir sorun olmaz heralde oyunlarım vs bozulmaz diye düşünüyorum