Sürücüleri Güncel GT330M mi Yoksa GT740M mi?

Whovian28

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olacak. Biraz uzun ama lütfen okuyun acil. Bugün arkadaşla tartışmaya girdim bu yüzden. Arkadaş diyor ki ekran kartı alınırken video driver çok önemli diyor. Hatta bilgisayarda ayarlarda bağdaştırıcının üstünde yazıyor dedi ben de dedim ki video driver bi yazılım ekran kartının doğru çalışmasını sağlayan yazılım dedim öyle değil dedi. Hemen atar yaptı :) . Bende dedim ki bende GT330M var ( maalesef) driverlerı güncel sende GT740M var ama driverları güncel değil seninki benimkinden her halükarda iyi oluyor dedim yok öyle bişey dedi. Arkadaşlar sizce kim haklı? Teşekkürler.

GT330M ve GT740M arasında dağlar kadar fark var. Donanımsal olarak GT740M çok üst düzeyde GT330M'e göre. Driverların güncel olup olmaması birşey değiştirmez. Ayrıca GT330M yazılım desteği almıyor artık.
Senin en güncel sürümün 340.52 iken arkadaşının 344.75 yani en son sürüm.

GT330M ve GT740M arasında dağlar kadar fark var. Donanımsal olarak GT740M çok üst düzeyde GT330M'e göre. Driverların güncel olup olmaması birşey değiştirmez. Ayrıca GT330M yazılım desteği almıyor artık.
Senin en güncel sürümün 340.52 iken arkadaşının 344.75 yani en son sürüm.
Sürücü GPU iyileştirmeleri yapar evet. Fakat sadece üzerinde sürücüyle GT740M her halükarda GT330M'den daha performanslıdır. Çünkü arada nesiller var...
Benim arkadaşım video drivera sürücü demiyor başka bişey diyor ve ekran kartı alırken çok önemliymiş. Doğru mu bu. Bence değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı