Arkadaşlar bu zamana kadar hep ben sürücülerimi Windows 10'da ''Başlat (Sağ Tık)>Aygıt Yöneticisi'' yollarını izleyerek güncelliyordum. Böyle yapmaya devam mı edeyim ? Yoksa artı bir program yüklemem gerekir mi ?
Sürücünün internet sitesinden gerekli yazılımı indirerek de yapabilirsin. Örneğin Nvidia ekran kartları için Geforce Experience kullanabilirsin yeni güncelleme gelince seni uyarır istersen de kendisi yapar.
Sürücünün internet sitesinden gerekli yazılımı indirerek de yapabilirsin. Örneğin Nvidia ekran kartları için Geforce Experience kullanabilirsin yeni güncelleme gelince seni uyarır istersen de kendisi yapar.
Slim Driver açılan sayfada büyük yeşil Download butonunun altındaki linkten indirebilirsin. Kurulum yaparken dikkat et. Ek olarak utilities programını da kurmanı istiyor. Seçimini kaldırarak kurmayabilirsin. Bu program tüm donanımın en güncel driverlarını kolayca bulabiliyor.
Katılıyorum tabi ki. Her zaman orijinal üreticinin sitesinden indirmek en sağlıklısı. Fakat bazen bulunamayan driverları uğraşmadan yüklemek için işe yarayabiliyor. Kolaylık olması adına kullanışlı.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Başka bir sorum olacaktı. Bilgisayar performansına etki edecek, hangi sürücüleri güncellememi önerirsiniz (ekran kartı vs. ) ?