Sürücüleri Nasıl Güncellerim?

Pmb

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarı güncellemek istiyorum ve pek anlamıyorum BIOS ve driverler nasıl güncelleniyor?

Bilgisayar normal güncelleme yaptığı zaman driverlar zaten güncellenir ekran kartın NVIDIA ise GeForce Experience indirip oradan güncellemeni veya web sitesinden manuel seçip indirip kurman gerek BIOS için daha bilgili arkadaşlar yazsa iyi olur şahsen ben servise bakıma götürdüğüm zaman güncellemelerini istiyorum.

Ekran kartı ve BIOS sürücülerini elle kurmanız önerilir BIOS sürücülerini anakartınızın kendi sitesinden indirip kurabilirsiniz.

Bunların dışında herhangi bir şey yapmama gerek yok değil mi? Bilgisayarı güncellemek için.
Ekran kartı ve BIOS sürücülerini elle kurmanız önerilir BIOS sürücülerini anakartınızın kendi sitesinden indirip kurabilirsiniz.

Siteye girdim fakat bir şey anlamadım. Ana kartım MSI kısaca anlatabilir misiniz?

Bunların dışında herhangi bir şey yapmama gerek yok değil mi? Bilgisayarı güncellemek için.

Siteye girdim fakat bir şey anlamadım. Ana kartım MSI kısaca anlatabilir misiniz?

MSI ama tam modeli nedir modelini bilmiyorsanız Windows tuşu + r kombinasyonunu kullanarak çalıştır ekranını açın sonra msinfo32.exe yazın ve aratın çıkacak ilk şey sistem bilgisi olacaktır. Burada bulunan anakart model seri numarası vb her şeyi öğrenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı