Hayır hayır hayır! Bu programı burada önermeyi bırakın!
Gördükçe tepem atıyor. Her sürücüyü yanlış yükleyip bilgisayarda sıkıntı çıkaran bir programı kimseye önermeyin.
Selamlar, umarım iyisinizdir. IObit ürünleri neden önerilmiyor diye soran arkadaşlar için bu konuyu açmış bulunuyorum. IObit ürünlerini neden kullanmamalısınız? Öncelikle sürücülerimi güncellemek istedim ve işin kolayına kaçıp IObit ürünlerinden biri olan Driver Booster programını yükleyip...
This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages.
docs.microsoft.com
Intel chipset ve diğer bazı gerekli sürücüleri Technopat indir kısmında bulabilirsiniz.
Üreticilerin kendi sitesinde de sürücüleri bulabilirsiniz.
Şahsen program kullanmanızı tavsiye etmem.
Tüm VCRedist paketlerinin hepsinin bir arada olduğu arşiv. Visual C++ 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017, 2019 ve 2021 için VC_Redist runtime paketlerini içerir. Hem 32 bit hem de 64 bit desteklenir. Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için...
www.technopat.net
Visual CC Redistributable programlarının hepsini otomatik olarak kurar.
Hayır hayır hayır! Bu programı burada önermeyi bırakın!
Gördükçe tepem atıyor. Her sürücüyü yanlış yükleyip bilgisayarda sıkıntı çıkaran bir programı kimseye önermeyin.
Selamlar, umarım iyisinizdir. IObit ürünleri neden önerilmiyor diye soran arkadaşlar için bu konuyu açmış bulunuyorum. IObit ürünlerini neden kullanmamalısınız? Öncelikle sürücülerimi güncellemek istedim ve işin kolayına kaçıp IObit ürünlerinden biri olan Driver Booster programını yükleyip...