annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 22 Ocak 2017 #1 Google'da görseller kısmından aradığım resmi sürükledikten sonra masaüstüne webp dosyası halinde geliyor. Sürekli dönüştürücü programları kullanmak zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır ?
Google'da görseller kısmından aradığım resmi sürükledikten sonra masaüstüne webp dosyası halinde geliyor. Sürekli dönüştürücü programları kullanmak zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır ?
Eldar Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2017 #2 Bulmuş olduğunuz fotoğrafların uzantısı webp olma ihtimali varmı? Nomralde hangi uzantıda sonuç buluyorsa o şekilde kaydeder.
Bulmuş olduğunuz fotoğrafların uzantısı webp olma ihtimali varmı? Nomralde hangi uzantıda sonuç buluyorsa o şekilde kaydeder.
annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 24 Ocak 2017 #3 Eldar dedi: Bulmuş olduğunuz fotoğrafların uzantısı webp olma ihtimali varmı? Nomralde hangi uzantıda sonuç buluyorsa o şekilde kaydeder. Genişletmek için tıkla... İlgilendiğin için teşekkürler. Sorunu düzelttim. Yandex turbo modunu açınca veri tasarrufu yapacağım diye resimleri webp dosyası olarak kaydetmiş.
Eldar dedi: Bulmuş olduğunuz fotoğrafların uzantısı webp olma ihtimali varmı? Nomralde hangi uzantıda sonuç buluyorsa o şekilde kaydeder. Genişletmek için tıkla... İlgilendiğin için teşekkürler. Sorunu düzelttim. Yandex turbo modunu açınca veri tasarrufu yapacağım diye resimleri webp dosyası olarak kaydetmiş.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 24 Ocak 2017 #4 Tam boyutu görüntüle dedikten sonra kaydetmelisiniz resimleri.
Eldar Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2017 #5 annihilator dedi: İlgilendiğin için teşekkürler. Sorunu düzelttim. Yandex turbo modunu açınca veri tasarrufu yapacağım diye resimleri webp dosyası olarak kaydetmiş. Genişletmek için tıkla... Cevabınıda paylaştığınız için teşekkürler bu sayede optimizasyon tekniklerden birini daha öğrenmiş olduk.
annihilator dedi: İlgilendiğin için teşekkürler. Sorunu düzelttim. Yandex turbo modunu açınca veri tasarrufu yapacağım diye resimleri webp dosyası olarak kaydetmiş. Genişletmek için tıkla... Cevabınıda paylaştığınız için teşekkürler bu sayede optimizasyon tekniklerden birini daha öğrenmiş olduk.