Arkadaşlar "1903" sürümüne geçmek istiyorum fakat ekranda gördüğünüz hatayla karşılaştım, lütfen yardım edin. Ne yapmam gerekiyor? Neyi güncellemeliyim? Veya Winver yazıp size mi atmam lazım? Şimdiden yardımlarınız için sağ olun.
1903 daha yeni dağıtılmaya başladı zaten. Orda açıkça belirtmiş Windows Update'in yüklemesi gereken bazı bileşenler olduğu için 1903'e yükseltilmiyor diye. Ama tavsiyem 1903 güncellemesini Update üzerinden değil içinde 1903 güncellemesi bulunan bir disk ile sıfırdan yeni kurulum yaparak yüklemeniz. (Format)
1903 daha yeni dağıtılmaya başladı zaten. Orda açıkça belirtmiş Windows Update'in yüklemesi gereken bazı bileşenler olduğu için 1903'e yükseltilmiyor diye. Ama tavsiyem 1903 güncellemesini Update üzerinden değil içinde 1903 güncellemesi bulunan bir disk ile sıfırdan yeni kurulum yaparak yüklemeniz. (Format)
Sandbox Home sürümlerinde bulunmuyor. Pro sürüme sahipsen Windows özelliklerinden aktifleştirmen gerek. Tabi işlemcinin de sanallaştırma desteklemesi gerek.
Sandbox Home sürümlerinde bulunmuyor. Pro sürüme sahipsen windows özelliklerinden aktifleştirmen gerek. Tabi işlemcinin de sanallaştırma desteklemesi gerek.
Sandbox Home sürümlerinde bulunmuyor. Pro sürüme sahipsen Windows özelliklerinden aktifleştirmen gerek. Tabi işlemcinin de sanallaştırma desteklemesi gerek.
Çalıştıra winver yazarak yine de bir teyit edin Pro kurduğunuzu. Eğer Pro ise program ekle kaldır da sol kenarda Windows özelliklerini aç kapat var. Oradan Windows Sandbox kısmını işaretleyip bilgisayarı yeniden başlat.