Sürüm 1903 "Bilgisayarınızda Windows 10'un bu sürümüne hazır olmayan bir donanım var." Sorunu

Zel

Hectopat
Yer
/POC/
Arkadaşlar "1903" sürümüne geçmek istiyorum fakat ekranda gördüğünüz hatayla karşılaştım, lütfen yardım edin. Ne yapmam gerekiyor? Neyi güncellemeliyim? Veya Winver yazıp size mi atmam lazım? Şimdiden yardımlarınız için sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
1903 daha yeni dağıtılmaya başladı zaten. Orda açıkça belirtmiş Windows Update'in yüklemesi gereken bazı bileşenler olduğu için 1903'e yükseltilmiyor diye. Ama tavsiyem 1903 güncellemesini Update üzerinden değil içinde 1903 güncellemesi bulunan bir disk ile sıfırdan yeni kurulum yaparak yüklemeniz. (Format)

İfadeler: Zel
Şey ben direk geçtim şuan valla takır takır akıyor
Şey bide windows sandbox nerede xD onu bulamadım

Son düzenleme:
Şey ben direk geçtim şuan valla takır takır akıyor
Güncellemeyi hemen kurup kullanabiliyorsanız sizin adınıza sevindim. Ben kurana kadar canım çıktı.

Güncellemeyi hemen kurup kullanabiliyorsanız sizin adınıza sevindim. Ben kurana kadar canım çıktı.
=) ne gibi sorunlar çıktı efendim ?
Benim tüm donanımlarımı güncelledi bide yotube "sorun oluştu" diyordu realtek kurdu kendine hemen çözüldü

Sandbox Home sürümlerinde bulunmuyor. Pro sürüme sahipsen Windows özelliklerinden aktifleştirmen gerek. Tabi işlemcinin de sanallaştırma desteklemesi gerek.

birde sandbox nerede ?, bulamadım arama yerine yazınca.Bir tane çocuk birşey attı acmam lazım
Sandbox Home sürümlerinde bulunmuyor. Pro sürüme sahipsen windows özelliklerinden aktifleştirmen gerek. Tabi işlemcinin de sanallaştırma desteklemesi gerek.
Şey windows pro olarak yükle seçeneğini seçtim
Sandbox Home sürümlerinde bulunmuyor. Pro sürüme sahipsen Windows özelliklerinden aktifleştirmen gerek. Tabi işlemcinin de sanallaştırma desteklemesi gerek.
Hepsi buradadan i5 6500 almıştım

Çalıştıra winver yazarak yine de bir teyit edin Pro kurduğunuzu. Eğer Pro ise program ekle kaldır da sol kenarda Windows özelliklerini aç kapat var. Oradan Windows Sandbox kısmını işaretleyip bilgisayarı yeniden başlat.

burda yazıyor ben tam bilmiyorum bu doğrumu
ben tam bilmiyorum bu doğrumu

Dosya Ekleri

• winver.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 140
  • winver.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 131
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…