Sürüm 1909 vs 20H2

Coolumsu

Kilopat
Yer
İzmir
Windows 1909 da mı kalmalıyım yoksa yeni sürüme geçmeli miyim? Stabilite ve hız yönünden geçmeli miyim? Mavi ekran almaktan korkuyorum..

Forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 1909 sürümünden 20H2 sürümüne geçtim eskiye göre çok daha güzel performans alıyorum. Bilgisayardan bilgisayara değişir illa ki ama, ben tavsiye ediyorum.

GhostSpectre kanalında en son videosuna bak bende o Windows sürümünü kullanıyorum

Forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 1909 sürümünden 20H2 sürümüne geçtim eskiye göre çok daha güzel performans alıyorum. Bilgisayardan bilgisayara değişir illa ki ama, ben tavsiye ediyorum.
Bilgisayarım yeni SSD li oyun bilgisayarı i7
Temiz kurulumla 1909 sürümünden 20H2'ye geçtim. 2 ay oldu ve hiç sorun çıkmadı. Tavsiye ederim.
Temiz kurulumdan kasıt ne windows update üzerinden güncellemeyi mi diyorsun?

20h2 bende de performanslı ama fanlar daha çok çalışıyor nedense. 1909, 1809ntsc, 8.1, 7, ve Linux distrolarında bu kadar fan sesi olmuyordu. Belki de hızlı çalışmak için daha çok kaynak kullanıyor bilemiyorum ama fan sesleri beni rahatsız ediyor cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…