B BnHasan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 600 26 Ağustos 2025 #11 @Tutkuu kim uyduruyor bunları...
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 927 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 26 Ağustos 2025 #12 Tutkuu dedi: Merhaba arkadaşlar spora 2 aydır ara verdim ve önümüzdeki hafta geri başlayacağım son 3 gündür 600ML yakın süt içiyorum hem de seve seve acaba bir zararı var mıdır deriyi kalınlaştırmasından korkuyorum etrafımdan öyle söylemler aldım. Genişletmek için tıkla... Sağlık olarak süte karşı vücudunun bir tepkisi yoksa olmaz.
Tutkuu dedi: Merhaba arkadaşlar spora 2 aydır ara verdim ve önümüzdeki hafta geri başlayacağım son 3 gündür 600ML yakın süt içiyorum hem de seve seve acaba bir zararı var mıdır deriyi kalınlaştırmasından korkuyorum etrafımdan öyle söylemler aldım. Genişletmek için tıkla... Sağlık olarak süte karşı vücudunun bir tepkisi yoksa olmaz.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 26 Ağustos 2025 #13 by67 dedi: Sağlık olarak süte karşı vücudunun bir tepkisi yoksa olmaz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sindirim sorunu yaşamamıyorum sadece az gaz yapıyor.
by67 dedi: Sağlık olarak süte karşı vücudunun bir tepkisi yoksa olmaz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sindirim sorunu yaşamamıyorum sadece az gaz yapıyor.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.626 Çözümler 27 Yer İstanbul 26 Ağustos 2025 #14 Tutkuu dedi: Herhangi bir sindirim sorunu yaşamamıyorum sadece az gaz yapıyor. Genişletmek için tıkla... Sağlık için laktozsuz iç dostum o gazıda azaltır. Hem şekersiz içiyorsan kahvedir vesaire tatlı gelir. Şekerli içiyormuşsun gibi. Daha iyi.
Tutkuu dedi: Herhangi bir sindirim sorunu yaşamamıyorum sadece az gaz yapıyor. Genişletmek için tıkla... Sağlık için laktozsuz iç dostum o gazıda azaltır. Hem şekersiz içiyorsan kahvedir vesaire tatlı gelir. Şekerli içiyormuşsun gibi. Daha iyi.
Bench Press Addict Femtopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #15 fark etmiyeceğin derecede evet. (milimlerden bahsediyoruz)