İçtikten sonra konumu açtın? Son tüketim tarihinede az kalmış zaten içilmez.Marketten ayran aldım, açtım içmeye başladım ama tadı kremamsı, süt gibi geliyor. Tarihinin geçmesine daha 1 ay var. İçilir mi?
Zaten sütten yapıyorlar artık. Eski ayranların tadı kalmadı. İçindekilere baktığında süt, ayran ya da yoğurt kültürü, tuz, su göreceksin. Halbuki ayran yoğurt, su ve tuzdan yapılır. Bunu da yapan Sütaş var en yaygın bir de Özerhisar var ayranın hasosu diyorlar.Marketten ayran aldım, açtım içmeye başladım ama tadı kremamsı, süt gibi geliyor. Tarihinin geçmesine daha 1 ay var. İçilir mi?
İçilir çalkala iç. Market ayranı sonuçta kalite beklemeyecenMarketten ayran aldım, açtım içmeye başladım ama tadı kremamsı, süt gibi geliyor. Tarihinin geçmesine daha 1 ay var. İçilir mi?
1 yudum aldım sonra konu açtım.İçtikten sonra konumu açtın? Son tüketim tarihinede az kalmış zaten içilmez.
Doğru, içeyim bari.İçilir çalkala iç. Market ayranı sonuçta kalite beklemeyecen
Bim marketin kendi markası diye almıştım, almam bir daha.Hocam şahsi tavsiyemdir. Bilindik markalardan almaya özen gösterin. Pek bir şey olacağını sanmıyorum çünkü daha 1 aylık gibi bir uzun tüketim tarihi var.
Kapakta şişme yoktu, tarihide var diye hiç şüphelenmeden aldım. Binvezir ayranı da deneyeceğim teşekkürler.Kapağında şişme vs var mıydı? Bunlar bozulma belirtileri çünkü.
Ayrıca ekşi bir tat seviyorsanız BİM marketin TÜBİTAK onaylı Binvezir marka ayranı gayet güzel önerebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.