Suikentr.com sitesi güvenilir midir?

Alacakurt34

Zeptopat
Daha fazla  
Instagram reklamlarında gördüm, ürünleri kaliteli görünüyor. Alışveriş deneyimi olan var mı?

Geçen ay alışveriş yaptım. Daha kısa gönderim süresi olabilirdi. Ürünleri gayet kaliteli. Sipariş süreci boyunca sürekli iletişimde kaldılar.

Instagram reklamlarında gördüm, ürünleri kaliteli görünüyor. Alışveriş deneyimi olan var mı?

Instagram'dan gördüğüm sayfalara çok aldanmam ama ben ürünü aldım. Almadan önce kendilerine WhatsApp'tan ulaşıp konuştum gayet güzel karşıladılar iyiydi yani sonuçta.

Eğer gerçekten alışveriş yaptıysanız ve memnun değilseniz, destek ekibine ulaşın hemen ilgileniyorlar. İlk alışverişimde yanlış renk göndermişlerdi ama iletişime geçtiğimde telafi ettiler. Üstüne hediye bileklik gönderdiler.

Birkaç gün önce Instagram'dan reklamlarını gördüm. Sattıkları termostan satın aldım ve açıkçası fazlasıyla memnun kaldım. Müşteriye karşı olan tavır ve tutumları gerçekten çok içten. Ürün kalitesi konusunda da kesinlikle şüpheniz olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…