Suki TKL vs sarfetch T60

SoniX

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendime saglam bir klavye alma karari aldim gec olsa da. Şu ana kadar 4-5 yıldır 80 TL'lik Rampage kullaniyordum hiç tiklama sorunudur temassizliktir falan yapmadi. Klavye arastirayim dedim icinden cikamadim. Bu iki model arasında kaldım. Bütçe yine de biraz artabilir oneriniz varsa. Suki TKL'yi 2 ay once alinmis ve 1.8 yil garantisi devam eden ikinci RL alacagim. Gidip test edecegim tiklama sorunu vb var mi diye. T60 ise sifir alinacak. Fikirlerinuz nedir? %65-75 arasi ariyorum. Suki TKL secmemin nedeni de isikli veya hos gorunumlu klavyeler hosuma gidiyor.

İkisi de alınmaz bütçe nedir?

Alinmamalarinin sebebi nedir aciklar misiniz merakimdan soruyoeum 1000 civari bütçe ve klavyenin gorunusu benim icin onemli su Amazon'da baskiis kotu olanlardan onermezseniz sevinirim kalitesi iyidir dogrudur ama dedigm gibi gorunus onemli benim icin

Alinmamalarinin sebebi nedir aciklar misiniz merakimdan soruyoeum 1000 civari bütçe ve klavyenin gorunusu benim icin onemli su Amazon'da baskiis kotu olanlardan onermezseniz sevinirim kalitesi iyidir dogrudur ama dedigm gibi gorunus onemli benim icin

İkisinin de kalitesiz switch kullanması ve her an bozulma ihtimalinin olması. Arkadaşın attığı Gk61 hot-swap klavye kesinlikle alınır.

Forumdaki öneriyle aynısını 2 hafta önce aldım klavye berbat blue switch aldım tuş hissi yok RGB bence yeterli değil ve Q tuşu bozuldu başka switch taktım çalışmadı.

T60 alabilirsin.
3 ay sonra bozulursa bizden değil.

Evet model guzele benziyor fakat bi parca sikintisi vb oldugunda yurtdisindan nasil destek alacagim ? Hot swap yeterli olur mu
Hocam switch bozulursa 5 pin hot-swap olduğu için Youtube'dan ses testine bakar istediğiniz şekilde güzel switchler alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı