Sultan papağanı bakımı zor mu?

Daha önceden alistirilmis mi diye sormadım. Muhabbet kuşu çok pis ısırıyordu ondan.

Vallahi bunların saldırmaları çok fena oluyor yaşamış birisi olarak kafama saldırmıştı uçuşları da çok fena ama alıştırırsanız kendinize sizi dostu olarak anlayacaktır.

@JackHanma211 kuşlar bulduğu her şeyi yer de sağlığı açısından bazı şeyleri yedirmemek lazım.

Dostum kafayı yemişsin sen. Bu tarz tuzlu ve yağlı yiyecekler verirsen kuşun maksimum 3 sene yaşar.
Geveleyip bırakıyor dostum. Ortalama ömürleri 6-7 yıl ve şuan 4.5 yaşında zaten. Hayvana öğün niyeti ile vermiyorum ya sonuçta.

Kuş obetizeye yakalandı hayırlı olsun (!).
Evet kuşlardada yağlanma olur ironi yapmışsın ama gerçekten böyle şeyler olabiliyor. Hatta kuşlarınızı mümkünse mutfağa sokmayın,kuşlar gördüğü herşeyi ağzına atmaya çalışır veya bıçak çatal gibi kesici aletlerle biryerlerini yaralayabilir.

Karaktersiz tip çıkmaz umarım. Birkaç ay önce söyleseydik başka türlerde bulabilirdim.

Anca uyuyor.

Geveleyip bırakıyor dostum. Ortalama ömürleri 6-7 yıl ve şuan 4.5 yaşında zaten. Hayvana öğün niyeti ile vermiyorum ya sonuçta.
Çok yanlış bir düşünce tarzı hayvanına değer veren bir insan ona en güzel şekilde bakmalı değer veriyorsan vermemen gerek. Ve bir hayvana bakmaya karar verdiysen en kaliteli şekilde bakıcaksın çünkü o hayvan sana emanet inşallah hayvanına birşey olmaz sadece bu bir öneri kuşçuluk tecrübem olduğu için söylüyorum Allah uzun ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…