Sultan papağanım öldü

Hocam ne yazık ki 15 yıl beraber yaşadığım papağanım bu sabah saat 6: 45 de çırpınarak ve çığlık atarak öldü.
Normalde sürekli kanat çırpardı kafesinde ve ayağının biri hafif felçli olduğu için dengeyi kaybedip düşerdi .
Ama bugün öyle olmadı düştü ve acıyla çığlık atarak can verdi yavrum.....
Hemen elime aldım kanadı kafesin dibine sıkılmıştı çıkardım ama nafile nefes almıyordu ve bir yandan ağlıyorum , bir yandan da ellerimin titremesini durdurmaya çalışıyordum ama olmadı. Yavrum gözlerimin önünde can verdi gagası mosmor oldu ama kendisi hala sıcaktı biraz uğraştım bekledim belki bayılmış olabilir diye ama sonunda ikna olup toprağa gömdüm. Keşke son kez sarıp koylasaydım...

@illumemati, zaman çok hızlı geçiyor. Benimkinin üzerinden de 4 ay geçmiş...

@illumemati, sorun değil. Şu anlık elimde yaşlı bir muhabbet kuşu var. Muhabbet kuşu da ölürse bir daha da hayvan sahiplenmem muhtemelen. Ölümü beni kötü etkiliyor çünkü.

Zor bir durum benim kuşum öleli kaç ay oldu hatırlamıyorum bile benzer şekilde ölmüştü ancak çığlık atmadı sessizce öldü can kuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…