Sultan papağanım sosa düştü

Papağan "at beni tavaya gitsin" der gibi tam sosunu bulmuş girecek. Nazikçe temizlersin onu sıkıntı olmaz azıcık sabretsin. Var bir sürü video Youtube'da.
Tüy dökümü döneminde olduğu için bazı tüyleri yok fazla uçamıyor sanırsam ondan kondu

Yıkanmıyo hocam
Hocam hafif baskı ile zorla yıkamanız gerek. Videoda öyle yapıyorlar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam direk kendisi girmiyor suya uçuyor direk

Merhaba arkadaşlar, kahvaltı ederken sultan papağanımıda çıkarmıştım oda bir anda uçtu ve sosun içine kondu. Biraz kendim yıkadım kendisi suya girmiyor ne yapacağım?

Yanma falan yoksa, sos sıcak değilse ve sos da çok fazla ve yoğun değilse zamanla eski haline döner sıkıntı olmaz.

Yıkamanıza gerek yok. Boşuna eziyet etmeyin hayvana. Kendini temizler o. Kendi yıkanabileceği ortam hazırlarsanız ve kuş da aykırı bir kuş değilse kendi de banyo yapar. Yapmasa bile temilenir kendisi. Siz karışmayın. Sakın elinize alıp zorla yıkamayın!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…