MkblGzl Megapat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 156 12 Ağustos 2025 #1 Summer in Mara Fanatical da ücretsiz ama ben alamadım. Önceden VPN ile alınabilirken şu an bölge değiştirmeme rağmen bölge hatası yüzünden alamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2025
Summer in Mara Fanatical da ücretsiz ama ben alamadım. Önceden VPN ile alınabilirken şu an bölge değiştirmeme rağmen bölge hatası yüzünden alamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hunterants Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 142 Çözümler 2 12 Ağustos 2025 #2 Ben browser.lol üzerinden aldım.
MkblGzl Megapat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 156 12 Ağustos 2025 #3 Biraz açar mısın? Siteden browser seçip giriş yaptım ama yine hata aldım.
Hunterants Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 142 Çözümler 2 12 Ağustos 2025 #4 MkblGzl dedi: Biraz açar mısın? Siteden browser seçip giriş yaptım ama yine hata aldım. Genişletmek için tıkla... Linki yapıştırıp, Chrome tarayıcısını seçtim ve açıldığı zaman giriş yapıp satın al yaptım oldu.
MkblGzl dedi: Biraz açar mısın? Siteden browser seçip giriş yaptım ama yine hata aldım. Genişletmek için tıkla... Linki yapıştırıp, Chrome tarayıcısını seçtim ve açıldığı zaman giriş yapıp satın al yaptım oldu.
MkblGzl Megapat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 156 12 Ağustos 2025 #5 Ben yine de hata alıyorum anlamadım yine de teşekkür ederim.
Hunterants Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 142 Çözümler 2 12 Ağustos 2025 #6 MkblGzl dedi: Ben yine de hata alıyorum anlamadım yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne hatası veriyor?
MkblGzl dedi: Ben yine de hata alıyorum anlamadım yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne hatası veriyor?
MkblGzl Megapat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 156 13 Ağustos 2025 #7 Bölge hatası gibi ISP ilgili yazı yazdı birkaç kez denedikden bu sefer IP hatası aldım sonra pes ettim.
Bölge hatası gibi ISP ilgili yazı yazdı birkaç kez denedikden bu sefer IP hatası aldım sonra pes ettim.
Hunterants Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 142 Çözümler 2 13 Ağustos 2025 #8 Biraz şans işi galiba, ilk denememde oldu bende. Bir daha denemek için girdiğimde stokları bitmişti.
MkblGzl Megapat Katılım 12 Haziran 2015 Mesajlar 156 13 Ağustos 2025 #9 Hunterants dedi: Biraz şans işi galiba, ilk denememde oldu bende. Bir daha denemek için girdiğimde stokları bitmişti. Genişletmek için tıkla... Olabilir yine de teşekkürler nasip değilmiş.
Hunterants dedi: Biraz şans işi galiba, ilk denememde oldu bende. Bir daha denemek için girdiğimde stokları bitmişti. Genişletmek için tıkla... Olabilir yine de teşekkürler nasip değilmiş.