mavigezegen Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 758 Çözümler 3 27 Ekim 2022 #11 Friezzy dedi: Biliyorum ama red switch olmasına rağmen blue switch gibi fazla ses çıkarıyor diye bir yorum duymuştum Genişletmek için tıkla... Yok kullanıyorum, fazla ses çıkartmıyor daha önce kullandıgım red switchler ile aynı diyebilirim kesinlikle fazla değil.
Friezzy dedi: Biliyorum ama red switch olmasına rağmen blue switch gibi fazla ses çıkarıyor diye bir yorum duymuştum Genişletmek için tıkla... Yok kullanıyorum, fazla ses çıkartmıyor daha önce kullandıgım red switchler ile aynı diyebilirim kesinlikle fazla değil.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #12 Friezzy dedi: Biliyorum ama red switch olmasına rağmen blue switch gibi fazla ses çıkarıyor diye bir yorum duymuştum Genişletmek için tıkla... İlk kez duyuyorum sizden. Hayır hocam yorumu yapan karıştırmış.
Friezzy dedi: Biliyorum ama red switch olmasına rağmen blue switch gibi fazla ses çıkarıyor diye bir yorum duymuştum Genişletmek için tıkla... İlk kez duyuyorum sizden. Hayır hocam yorumu yapan karıştırmış.
Friezzy Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #13 Tamamdır o zaman XPG alıyorum çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese.
mavigezegen Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 758 Çözümler 3 27 Ekim 2022 #14 Friezzy dedi: Tamamdır o zaman XPG alıyorum çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese. Genişletmek için tıkla... 1 gün oldu kullanalı fakat şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Ürünü aldığınızda bu 1100tl'lik bir klavye değil bunu kesin diyeceksiniz 1100 tl cidden uygun. Şimdiden hayırlı olsun.
Friezzy dedi: Tamamdır o zaman XPG alıyorum çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese. Genişletmek için tıkla... 1 gün oldu kullanalı fakat şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Ürünü aldığınızda bu 1100tl'lik bir klavye değil bunu kesin diyeceksiniz 1100 tl cidden uygun. Şimdiden hayırlı olsun.