Shankusu Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #1 Yarışmaya katılacağım fakat bu konuda birazcık takılmış vaziyetteyim. İkisinin farkını maalesef ki bilmiyorum.
Yarışmaya katılacağım fakat bu konuda birazcık takılmış vaziyetteyim. İkisinin farkını maalesef ki bilmiyorum.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #2 Shankusu dedi: Yarışmaya katılacağım fakat bu konuda birazcık takılmış vaziyetteyim. İkisinin farkını maalesef ki bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tekerlek, hangi yarışmaya katılacaksınız? Robotex mi? Robotex 2023 Antalya turnuvasında Türkiye 3.'lüğüm var
Shankusu dedi: Yarışmaya katılacağım fakat bu konuda birazcık takılmış vaziyetteyim. İkisinin farkını maalesef ki bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tekerlek, hangi yarışmaya katılacaksınız? Robotex mi? Robotex 2023 Antalya turnuvasında Türkiye 3.'lüğüm var
Shankusu Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #3 Eren T. dedi: hangi yarışmaya katılacaksınız? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla il genelinde okullar arası bir yarışma. Ben de çok bilmiyorum maalesef, hoca yap dedi yapıyorum (). Bir de fikriniz için teşekkür ederim.
Eren T. dedi: hangi yarışmaya katılacaksınız? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla il genelinde okullar arası bir yarışma. Ben de çok bilmiyorum maalesef, hoca yap dedi yapıyorum (). Bir de fikriniz için teşekkür ederim.
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #4 Pek bildiğim bir konu değil ancak palet sürtünmeyi arttırdığı için yere daha iyi tutunur.
Ş şahıs Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 26 Eylül 2023 #5 Shankusu dedi: Yarışmaya katılacağım fakat bu konuda birazcık takılmış vaziyetteyim. İkisinin farkını maalesef ki bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Palet yapar isen daha çok alana tutacağı için palet olabilir. Ve arenaın zemini de önemli.
Shankusu dedi: Yarışmaya katılacağım fakat bu konuda birazcık takılmış vaziyetteyim. İkisinin farkını maalesef ki bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Palet yapar isen daha çok alana tutacağı için palet olabilir. Ve arenaın zemini de önemli.